Posted on 05/07/2020 in Asigurări de sanatate

Iată o metodă extrem de avantajoasă de a-ți motiva angajații fără beneficii salariale!

Știm cu toții că sistemul actual de sănătate din România are o mulțime de neajunsuri. Iar cei asigurați, în special angajații, le resimt pe deplin.

© 2020 Fotograf Irina Mocanu

Tu, ca angajator, le poți oferi o oportunitate să se bucure de anumite facilități, fără ca pe tine să te coste nimic. Nu ți-ar plăcea să ai angajați mai fideli? Mai bucuroși să vină la muncă? Care să povestească și altor cunoscuți cât de frumos e la locul lor de muncă?

Acum există o posibilitate de a le oferi angajaților tăi toate acestea, prin prisma unui pachet de asigurare medicală privată, deductibil în limita a 400 EURO / an, pentru fiecare angajat.

Care sunt beneficiile de care se pot bucura angajații tăi dacă le oferi acest pachet?

 • Asistență medicală competentă în caz de îmbolnăvire
 • Acces facil  în clinici private
 • Controale de prevenție
 • Acoperirea integrală a costurilor medicale

 • Facilități pentru membrii familiei
 • Compensări inclusive  în caz de accident

Iar tu ca angajat, nu ai niciun cost suplimentar. Ba chiar, după cum spuneam ai o serie de avantaje de care te poți bucura.

 • Îți poți motiva angajații și îi poți loializa
 • Vei avea o retenție mai mare în rândul angajaților
 • Angajații tăi vor avea o performanță mai bună în activitate, fiind motivați
 • În plus, vei putea menține și competitivitatea, asigurând acest pachet ca bonus pentru cei care se ridică la așteptările companiei
 • Beneficiezi de deductibilitate fiscală, asigurările fiind scutite de plata contribuțiilor sociale și fiind deductibile până la suma de 400 EURO / an / angajat

O astfel de asigurare acoperă o mulțime de eventuale probleme, pentru beneficiar. Iar ea funcționează într-un mod extrem de simplu: dacă ai o problemă, suni la call center-ul dedicat asiguratorului și beneficiezi direct de îngrijire medicală pe baza asigurării.

În plus, asigurarea acoperă peste 20 de ramuri ale Medicinii, printre care Chirurgia, Medicina Generală, Neurologia, Medicina internă, Oftalmologie, ORL, Oncologie, Pediatrie etc.

Gândește-te că poți oferi atât angajatului, cât și familiei sale, îngrijire medicală specializată, pe baza acestei asigurări. Cum s-ar simți angajații tăi dacă ar fi asigurați de aceste beneficii?

De asemenea, cum crezi că ar înclina balanța în cadrul unui interviu de recrutare un astfel de beneficiu oferit candidaților?

E foarte posibil să facă diferența.

Dacă vrei să afli mai multe despre acest subiect, despre cum poți să oferi acest beneficiu și ce alte informații mai trebuie să știi, contactează-mă!

Sunt aici să îți ofer orice informație dorești.

Hai să discutăm cum îți poți face angajații loiali și recunoscători fără să plătești nici măcar un leu în plus la salariu!