Descoperă tool-urile GRATUITE care te ajută să iei decizii informate!

Descoperă 11 unelte GRATUITE ONLINE cu care iei decizii financiare inteligente!

BVB

Informații reale, la zi, referitoare la Bursa de Valori București. Dacă vrei să tranzacționezi acțiuni, aici găsești datele de care ai nevoie ca să iei cele mai bune decizii și să investești cu succes.

Folosește Tool

Calculator Pensie

Asigură-ți de acum pensia pe care ți-o dorești! Cu ajutorul calculatorului de pensie afli care este pensia la care să te aștepți și cât trebuie să investești acum pentru a avea confortul pe care îl meriți la bătrânețe.

Folosește Tool

Calculator Dobândă

Calculează ușor dobânda și veniturile extra la care poți să te aștepți! Acum ai la îndemână o modalitate simplă prin care poți să afli câți bani vei câștiga din dobândă într-o perioadă de timp aleasă de tine (1, 5, 10, 50 ani).

Folosește Tool

Calculator Profil de Risc Persoane Fizice

Află care sunt tipurile de investiții care ți se potrivesc și ce riscuri poți să îți asumi atunci când investești! Descoperă ce fel de investitor ești și care este cel mai bun mod de a investi pentru a-ți asigura succesul.

Folosește Tool

Calculator Profil de Risc Investitori

Află ce tip de investitor ești și care sunt riscurile pe care poți să ți le asumi atunci când investești ca să obții cele mai bune rezultate! Completează întrebările și descoperă strategiile pe care trebuie să le urmezi!

Folosește Tool